|
|
 |
|
|
|
June 13 2008, 12:28 pm
|
 |
|
 |
|

~ Starter Teme ~

Riznica:
Moja
Galerija
Zločestoća (-84)
|
|
 |
|
 |

|
O ovoj ideji se mnogo puta razmisljalo i razglabalo, bilo je mnogo prijedloga i od strane korisnika ne samo od moderatorskog tima. Zakljucili smo da je sada pravo vrijeme da vas sluzbeno priupitamo o ovome. Jednu stvar da napomenemo, radi toga sto nismo registrirani kao udruga niti grupa gradjanja racun koji otvaramo morao bi biti na neku osobu, po svemu sudeci na administratora foruma, u ovom slucaju mene. Ideja je da se skupljaju novci za razne prigode, za pomoc clanovima koji imaju manje i nedajboze za neke tragicne zivotne situacije koje u sekundi promjene zivot clana foruma. Zanima me sto mislite o ovome, zanima me imate li ideje za sto da se sve skuplja, svaki feedback je dobrodosao. PS sve je bazirano na donacijama, nitko nista nije prisiljen dati ako nema/nemoze/nezeli UPDATEEydis racun je otvoren, glasi na moje ime i prezime jer za sada se josh ne isplati registrirati Eydis kao bilo kakvu instituciju/udrugu/obrt/stogod Racun je otvoren u PBZu Jedinu garanciju koju vam ja mogu dati da s njime necu raditi malverzacije je moja rijec. Da se zelim na vama obogatiti mislim da bi se istog trena prozvao jadnikom, jer da zelim napraviti muljazu napravio bih je na nekom mjestu pogodnjime za to Nitko nije duzan nista uplacivati ako ne zeli, sve je vasa dobra volja i vase povjerenje Dakle, na uplatnicu trebate upisati slijedeće: - naziv, sjedište i adresu uplatitelja odnosno vas: ime i prezime, ulica i grad gdje ste prijavljeni
- naziv, sjedište i adresu primatelja odnosno Sherpe: Vedran Karlić, Prilesje Obronak 13, Zagreb
- broj računa primatelja: 2340009-3210833421
- opis plaćanja odnosno svrha doznake: ovo će biti objavljeno za svaku pojedinu akciju sakupljanja novaca
Primjer uplate svote od 10 kn: VAŽNOŠto točno trebate upisati pod opis plaćanja biti će objavljeno individualno za svaku akciju sakupljanja novaca. Važno je da upišete upravo to što će biti navedeno, kako bi mi mogli voditi evidenciju tko je uplatio koliko novaca, i za koju svrhu. Osoblje Eydisa ne može i neće odgovarati za uplate sa nevaljalim navedenim opisom plaćanja.
|
|
|
|
|
|
|
|
June 13 2008, 12:45 pm
|

|
Mocna ideja!! Ali odmah bih upozorio na jendu stvar, znam iz osobnog iskustva s udrugom. Cim su novci u pitanju bez obzira na sve, odmah svatko goni vodu u svoj mlin. I svaka i najmanja utrosena svota je izvor rasprava i sl.(kod pametnjakovica) Zato valjalo bi ako bi se to radili razraditi plan u najmanju sitnicu sto se tice toga. Ono moja mala skromna gesta.. A svakako idemo na globalnu prodaju majica, bedjeva, kemijskih i ostalog s logom Eydisa ili uradcima clanova(koji to dopuste  )
|
|
|
|
|
|
|
|
June 13 2008, 13:10 pm
|

|
Što budem imao para , to čem davati
|
|
|
|
|
|
|
|
June 13 2008, 14:21 pm
|
 |
|
 |
|

Fantasy-Hr Urednik

Riznica:
Moja
Galerija
Dušica (47)
|
|
 |
|
 |

|
Pazite, sve uplate koje bi išle na račun imati će točno namjenjenu svrhu. Npr, račun će biti otvoren za uplate radi kupovine majci/upaljača/voteva sa motivom portala/eydisa, i za uplate radi dobrotvornih akcija. U slučaju da uplaćuješ radi kupovine, na uplatnici pod "svrha uplate" ili kakogod se to polje zvalo upišeš "kupnja tog i tog". To se lijepo vidi na izvadku računa, koji će fala bogu svako malo biti provjeravan putem e-bankinga. A ako uplaćuješ radi donacije, onda se fino na forumu dogovori točno što će se kupit tom donacijom, prije nego ikakve uplate započnu. I sve uplate označene sa "uplata radi donacije" biti će iskorištene isključivo za što je bilo dogovoreno. Dakle prostora za malverzacije i nekakve svađe nema. Jer za donacije je unaprijed dogovoreno od strane članova foruma i tu nema cici mici. A pare koje će dolaziti od uplata radi kupovine, su na raspolaganju uredništvu portala. Što se s tim parama radi, na kraju krajeva niti ne treba biti obznanjeno u javnosti, jer je to zarada od prodaje. Naravno, te pare će se dalje investirati u portal. QUOTE(Klosharr @ June 13 2008, 15:07 pm)  eh, sherpa, ovo ti je ono šta se zove okvirni plan... idejni projekt... ono što ti treba je konkretni i potpuno definirani plan... izvedbeni projekt... No shit sherlock. To ostavi na brigu uredništvu portala
|
|
|
|
|
|
|
|
June 13 2008, 14:31 pm
|
 |
|
 |
|

Prince of Heroes

Riznica:
Moja
Galerija
Srčeko (20)
|
|
 |
|
 |

|
QUOTE(Sherpa @ June 13 2008, 15:00 pm)  Nikakve fotokopije, jer ne zelim da se povlace pitanja, ja sam dao vise ja sam dao manje... Neki mogu dati vise neki ne...
Financijski plan? Skupili smo xyz kuna, od toga cemo 45% posto potrositi na stampanje majica, njih ce biti xy komada, te majice ce biti kao nagrade za sudjelovanje u ovom ovom i ovom eydis projektu... pod fotokopijom uplatnica sam mislio da se zna koliko je svaki clan dao za kupnju majca and stuff,da se nedogodi da je netko dao premalo,neko previse.tako bi ti imao evidenciju svegta,koliko je ko dao,da se ljudi nebi bunili.ne za dobrotvorne donacije,vec samo za kupnju.
|
|
|
|
|
|
|