|
|
 |
|
|
|
October 25 2006, 14:33 pm
|

|
jednostavno nisam mogla odoljeti a da ne stavim ovo ovdje
meni najdrazi PS RPG, napisah cak i clanak o njemu ^^
dakle tko ga je igrao, kakvi su vasi dojmovi o FF-u, koji vam je najdrazi nastavak, lik, raspricajte se.....
meni je najdrazi FF IX, mozda zato sto je prvi kojeg sam igrala, ali od likova mi je najdraza Paine izz FF X-2, nekako sam se nasla u njoj, jako samo si slicne, a od Guardiana/ Aeona/ Eidolona Ifrit, Odin i Leviathan.
eto, a sad vi ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
October 25 2006, 14:36 pm
|

|
QUOTE(Eniyel @ Oct 25 2006, 03:33 PM)  jednostavno nisam mogla odoljeti a da ne stavim ovo ovdje
meni najdrazi PS RPG, napisah cak i clanak o njemu ^^
dakle tko ga je igrao, kakvi su vasi dojmovi o FF-u, koji vam je najdrazi nastavak, lik, raspricajte se.....
meni je najdrazi FF IX, mozda zato sto je prvi kojeg sam igrala, ali od likova mi je najdraza Paine izz FF X-2, nekako sam se nasla u njoj, jako samo si slicne, a od Guardiana/ Aeona/ Eidolona Ifrit, Odin i Leviathan.
eto, a sad vi ^^ Volim FF ! Posebno IX , možda zbog činjenice da sam ga jedinog igrao  Najbolji Eidolon je definitivno Bahamut
|
|
|
|
|
|
|
|
October 25 2006, 15:56 pm
|
 |
|
 |
|

does this look infected?

Riznica:
Sunašce (109)
|
|
 |
|
 |

|
hah. eidolona. back in my day, we called them's summon materias!
Kao što se da naslutiti, prvo sam igrao sedmicu. I to kod frenda japanca, na japanskom ^^ <----teh uber čroo Nakon toga mi je dopizdilo slušati njega kako mi na broken engleskom objašnjava što govore, pa sam kupio za pc englesku verziju. Nisam nikad zapravo završio. Došao sam do onog kratera i nije mi se dalo dalje.
Igrao sam i osmicu. Došao do negdje pola. Opet odustao. I,II,III,IV, V i možda čak i VI sam igrao na raznim emulatorima, no svega par minuta svaku.
Najdraži lik mi je Cid. Mislim...harpoon pwnage. A od summona...Odin. od GFa...well...isto Odin ^^
...igrao sam i FF tactics. Koji je imho omgwtfleetuberepixdoubleplusgood.
|
|
|
|
|
|
|
|
October 26 2006, 13:02 pm
|

|
eh, pocni igrati pa mozda i shvatis ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
October 26 2006, 14:00 pm
|

|
Na moju veliku srecu nisam niti jedan zaigrao niti to imam u planu...
|
|
|
|
|
|
|
|
October 26 2006, 17:22 pm
|

|
QUOTE(Arya @ Oct 26 2006, 02:58 PM)  One kasnije ne mogu igrati jer nemam PS2.  slobodno dođi kad god hoces pa zaigraj, ja necu imati nista protiv
|
|
|
|
|
|
|
|
October 26 2006, 19:37 pm
|

|
jedino sto me muci sada je to sto bi FF XII mozda izasao za PS3 (barem sam tako cula), a navodno ce PS3 kostati oko 7000 kn (isto sam cula)  sad, ako netko zna vise, neka me pwiz informira
|
|
|
|
|
|
|
|
October 26 2006, 21:10 pm
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
October 26 2006, 21:34 pm
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
October 26 2006, 21:42 pm
|

|
eh, ne znash ti, moras igrati da bi shvatio ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
October 27 2006, 05:16 am
|

|
QUOTE(Dabrorius @ Oct 26 2006, 10:39 PM)  kaj uopce moze bit novo u 13. nastavku  Mnogo unaprjeđena grafika , novi sustav borbe , novi likovi , nove priče ...
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
 |
|