Ova igra je CISTI H&S. Iako je imala potencijala da postane uzasno dobar RPG, pogotovo s mapom svijeta (po meni najbolja mapa za bilo koji RPG game). Igra najvise podsjeca na Diablo iako je meni nekako osobno Sacred drazi.
Ono sto se je meni najvise svidjelo je to sto kod svakog udarca pise koliko damage ja napravljeno (bilo da protivnik tuce vas ili vi tucete njega), tako da barem otprilike znate na cemu ste
Uz to postoji sustam atributa, skillova i spellova. Svaki level mozete jedan od atributa podici za jedan.
Na pocetku svaka klasa ima 2 bazna skilla i moze ih imati josh 5 ili 6 komada. Skill pointa se dobiva malo te nije moguce sve skillove maksat (maskimalno 2 no onda ce vam ostali biti nikakvi). takoder se skill poinit dobivaju kod level upa
Sto se tice spell sistema to nije bazirano po levelu nego na principu "runa". Postoje rune za svaku klasu no mozete uciti samo neku od runa svoje klase. Ostal mozete ili soketati u ajteme ili kod rune master mjenjati
Ako date...
...dvije dobit cete jednu random runu
...tri dobit cete jednu random runu za svoju klasu
...cetiri dobit cete jednu runu za svoju klasu po izboru
Svaki lik moze imati do maksimalno 5 weapon slotova i 5 spell slotova na quickbaru. Ajtemi mogu davati bonuse na i na spellove i na skillove i na atribute. Svaki ajtem postoji u vise varijanti. Isto ime samo jace statistike.
E sada, sto se likova tice.
Gladijator je brutalni fajter kao sto ste mogli i ocekivati
Vampirica je zena koja se moze pretvarati u vampira
Dark Elf je poison majstor s trapovima
Wood Elf je archerica
Battle Mage je mejđ
Serafimka je kuckica koja se sluzi ponajprije spellcastingom
Demoinca izgleda ko demon i ima brutalne skillove za ubijati masu protivnika
Dworf koristi puske
E sad josh jedna divna stvar kod spellova su combo-i. Combo je kominacija od 2 do 4 sto istih sto razlicitih spellova. Vrlo dobro za sredjivanje jakih protivnika. Inace kako spellovi imaju regeneration time to isto imaju i combo-i kod kojih se to vrijeme mjeri u minutama
(ovo je za one koji neznaju nista o igri a zanima ih, a sad tu mozemo raspravljati o strategijama)
Nikad necu prezaliti svog 95 level Dark Elfa

(koji je level cap neznam, nacuo sam da je 250 no nemrem to potvrditi)