QUOTE(Dremora @ Nov 2 2006, 06:58 PM)

neznam zasto ja nemam onda opciju za, kod npr. Chaos marinaca da upgrejdam weapon u missile launcher, neg samo heavy bolter i plasma pistol

sto se tice tyranidsa, postoji sluzbeno objasnjenje zasto ih nece ukorporirati u igru

btw Blood Ravensi su heretici

Die Loyalist Scum!!!!

chaos marinci nikada nisu mogli imati plasma gunove i rocket launchere... samo heavy boltere... za flamere bogme nisam siguran... shto je i logichno jer su melee orijentirani... vrlo slichni space marincima ali postoje razlike...
a shto se tiche sukoba imperijalaca i marinaca... pa... ustroj marinaca je po chapterima... i svaki chapter ima slobodnu volju da se bavi chime god hoche in their spare time... odnosno da kicka butt silama zla i prljavim ejlijenima na koji god nachin smatraju najboljim... dok ih supreme commander (the emperor himself) ne pozove na duzhnost i da im quest... marinci nemaju nekakav supreme stozher svih marinaca... chapteri su lone wolfovi... a bloodraveni su poznati po svojoj krvolochnosti i sumnjama o "tainted" gene pool-u... tako da ih je veoma lako tickat off... no njihov primarch sanguinius je odigrao dosta veliku ulogu u horus heresyu pa su im progledali kroz prste... po prichi zapovjednik imperijalne garde dolazi na kronus u potrazi za eldarima, odnosno hotechi ih istrijebiti... kada imperijalci saznaju da je na kronusu dosta neprijatelja, te da se pruzha moguchnost poraza nekoliko njih odjednom, naredjuje generalu alexanderu da zauzme planet... on establisha svoj stronghold u bivshem industrijskom centru planeta i naziva ga victory bay... dok je on bio u procesu utvrdjivanja, na planet stizhu space marinci sa svojom vlastitom agendom, a ta je da povrate relice koje su izgubili tokom horus heresya... ovdje je bitno napomenuti da su imperijalna garda i space marinci odvojena tijela... guardovi odgovaraju vojsci imperija kojom ne upravlja emperor (direktno) nego supreme military command... marinci odgovaraju svom chapter masteru koji opet nije pod direktnom direktivom emperora nego je samo duzhan se odazvati na njegove questove... tako da tu praktichki nema nelogichnosti... marinci kao super humani imaju generalno loshe mishljenje o guardovima losheg morala koji su prisiljeni, odnosno draftani... smatraju ih inferiornima u svakom pogledu i nesposobnima za ishta drugo osim da pruzhaju cannon fodder... tako da kada je chapter master od ravena naredio alexanderu povlachenje doshlo je do sukoba... raveni imaju namjeru pokoriti cijeli planet za svoje vlastite interese, a garda ima zadachu pokoriti ga u ime imperiuma of man... honours at the stake, and so the battle began...
QUOTE(Exxar @ Nov 2 2006, 07:42 PM)

Fali cry od Eldara.
observe more closely...
QUOTE(Exxar @ Nov 2 2006, 07:42 PM)

E jebo ja nemam srece sa ovim DCom. Josh mi se nije skinuo, a dvd koji mi je Kalthir dofurao na turnir ne radi.
neka ti da onaj dvd koji sam ja njemu donio...