Page 1 of 1
Lak Za Nokte tema posvećena politen jeleni
Posted 19 February 2012 - 15:27
Lakovi :love: :love:
Jedna od onih tema u kojima ćemo stavljati svoje noktiće šarene, diviti se njima i međusobno si davati ideje i savjete. Also, otvorila sam ju da vam pokažem moj novi najdraži lak na svijetu ikada kojeg sam sama upotpunila i sad mi je najsavršeniji ikada.
I katastrofalno se loše vidi :sad: Uglavnom pomješala sam Lushove smaragd šljokice sa Essencovim Check me out i na noktima je pre pre preee :love: Check me out mi je bio prekričav sam za sebe, i nijansa mi nije odgovarala, ali sad je <3
Jelena, stavi onaj čalenđ tu da si lakiramo :girly:
Jedna od onih tema u kojima ćemo stavljati svoje noktiće šarene, diviti se njima i međusobno si davati ideje i savjete. Also, otvorila sam ju da vam pokažem moj novi najdraži lak na svijetu ikada kojeg sam sama upotpunila i sad mi je najsavršeniji ikada.
I katastrofalno se loše vidi :sad: Uglavnom pomješala sam Lushove smaragd šljokice sa Essencovim Check me out i na noktima je pre pre preee :love: Check me out mi je bio prekričav sam za sebe, i nijansa mi nije odgovarala, ali sad je <3
Jelena, stavi onaj čalenđ tu da si lakiramo :girly:
Posted 20 February 2012 - 20:58
Trenutna opsesija mi je mat sivi i napokon plum lijepa nijansa koju tražim već godinama, a koju sam dobila kad sam slučajno izmiješala s-he rozi sa nekom plavom jer sam htjela dobit ljučibastu. Lijena sam fotkat, zamislite si.
Posted 22 February 2012 - 17:39
evo ga. znaš da nikad ne bi otišla na forum da mi belmorn nije linkao da se jednom u povijesti eydisa jedan topic posvetio meni.
E anamiljanić, andrea kovač voli metalik plave lakove. samo da znaš.
Posted 22 February 2012 - 18:01
evo ga. Anamiljanić, lakovi koje si inače sama smućkaš se zovu frankenpolish
evo jednog moga:
i evo par manikura koje su mi pobrale nejveću slavu, kombinacija lakova za nokte i tak.
evo jednog moga:
i evo par manikura koje su mi pobrale nejveću slavu, kombinacija lakova za nokte i tak.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help