![]() ![]() |
May 9 2007, 15:24 pm
|
|
![]() ~ Starter Teme ~ Riznica:
Moja Galerija
Dušica (43) |
Daklem, jel itko dijeli moje oduševljenje bendovima tipa: Trollfest, Nekrogoblikon (thx Sammy
Folk metal u kojem se u muzici igra uloga neke druge rase, specifično trollova i goblina. Screamovi i growlovi, IMO, ovdje nalaze najbolju svrhu i opravdanje (nije ko da ga trebaju, lol). Slušajući ove bendove čovjek se često uživi da je jedan od njih i nakon nekog vremena počne skakati po kući vrišteći kao troll i uzurpirajući ukučane. Nova dimenzija Fantasy-a |
|
|
|
May 9 2007, 19:29 pm
|
|
Moja Galerija
Dušica (43) |
daj sammy, ak imaš neke linkove stavi, ljudi traže
ja bum poslije ak nađem nekaj |
|
|
|
May 9 2007, 20:13 pm
|
|
![]() Merchant ![]() ![]() Riznica:
?
Leptir (none) |
Finntroll....haha ....isfurano al legendarno! Fora za razbacat se
|
|
|
|
May 9 2007, 21:42 pm
|
|
![]() Wanderer Riznica:
Micek (5) |
ma kaj isfurano. Finntroll rula. imam sve albume :))
|
|
|
|
May 9 2007, 21:43 pm
|
|
![]() Fantasy-Hr Urednik Riznica:
Moja Galerija
Anđeo (71) |
E zakaj svi ti "opaki" bendovi imaju siteove na myspaceu
E da, dajte nekaj na rapid diginte, ochu This post has been edited by Exxar: May 9 2007, 21:44 pm |
|
|
|
May 9 2007, 21:50 pm
|
|
Galerija ~ Writings
Zločestoća (-152) |
Finntroll—Nattfödd
![]() 1.Vindfärd / Människopesten 2.Eliytres 3.Fiskarens Fiende 4.Trollhammaren 5.Nattfödd 6.Ursvamp 7.Marknadsvisan 8.Det Iskalla Trollblod 9.Grottans Barn 10.Rök CODE http://rapidshare.com/files/17561214/Nattfoedd-finntrol.rar Samo sam taj album mogao naci |
|
|
|
May 9 2007, 21:50 pm
|
|
![]() Wanderer Riznica:
Micek (5) |
E zakaj svi ti "opaki" bendovi imaju siteove na myspaceu E da, dajte nekaj na rapid diginte, ochu http://www.finntroll.net/ na rapid dobis uskoro, samo da pogledam jos par foruma.. |
|
|
|
May 9 2007, 22:22 pm
|
|
Moja Galerija
Anđeo (71) |
Oke ljudi fala vam ali ne treba mi Finntroll, imam to vec
|
|
|
|
May 10 2007, 15:01 pm
|
|
![]() Justice and Honor God give me!!! Riznica:
Moja Galerija
Anđeo (72) |
Finntroll je klasik i to svi moraju imati koji slušaju ovako što... i nije isfurano... a ima li tko preporučit sličnih bendova?
|
|
|
|
May 10 2007, 15:16 pm
|
|
![]() (/:=D Riznica:
Moja Galerija
?
Sunašce (165) |
ne slusham inache, ali nikako iz glave ne mogu izbaciti koncert ovog lijepog momka koji je odrzhao u mochvari.
jedini chru trol i vi ga zaboravite... tsk! ![]() |
|
|
|
May 11 2007, 10:57 am
|
|
![]() Merchant ![]() ![]() Riznica:
?
Leptir (none) |
Mortiis----stargate je zakon album!
|
|
|
|
May 11 2007, 16:48 pm
|
|
![]() Riznica:
Moja Galerija
Anđeo (52) |
otpo mu je nos u cwari
il tak neš |
|
|
|
May 11 2007, 22:12 pm
|
|
Moja Galerija
Dušica (43) |
Ma to je šminka, ja govorim o muzici
|
|
|
|
May 12 2007, 12:00 pm
|
|
![]() (/:=D Riznica:
Moja Galerija
?
Sunašce (165) |
|
|
|
|
May 27 2007, 17:03 pm
|
|
|
Guardian of Time Riznica:
Moj Writings
?
Sunašce (102) |
Lol tek sad vidim ovo, kao i većina folk bendova ništa extra neg čista fun mjuza tipa Korpiklaani. Finntroll mi nekak nije pasao, ono jedna super stvar na albumu i ostalo prosjek. No izrodili su masu sličnih bendova o glbinima i trollovima od kojih mi je najboljih Trollfest. Ako niste posluhnite njihov Brakebein.
Legendaran album -> Alkohol + Gusari + Trolovi. Jebenica, no nije sad za višegodišnje slušanje pa sam ga se nekako i zasitio. Sve u svemu dobar bend. |
|
|
|
May 27 2007, 23:57 pm
|
|
![]() The Scarred Liberator Riznica:
Micek (10) |
moj jedini komentar na sve ovo bit će:
|
|
|
|
May 29 2007, 06:28 am
|
|
Moja Galerija
Dušica (43) |
Lol tek sad vidim ovo, kao i većina folk bendova ništa extra neg čista fun mjuza tipa Korpiklaani. Finntroll mi nekak nije pasao, ono jedna super stvar na albumu i ostalo prosjek. No izrodili su masu sličnih bendova o glbinima i trollovima od kojih mi je najboljih Trollfest. Ako niste posluhnite njihov Brakebein. Legendaran album -> Alkohol + Gusari + Trolovi. Jebenica, no nije sad za višegodišnje slušanje pa sam ga se nekako i zasitio. Sve u svemu dobar bend. I preporučil bi i od Trollfesta: Willkommen Der Drekka Fest (tak nekaj) - osim odlične mjuze je produkcija jedna od najboljih koje sam ikad čul (zvuk gitare je za umrijet Samo, ne bih se složil da su folk bendovi čista fun mjuza. To je generalizacija - i to loša @tyronius - ako ti se ne sviđa nemoj postati u topiku |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th February 2010 - 06:02 am |